Ieder jaar wordt de Tritanium Zwemloop georganiseerd door de Groninger Studenten Triathlon Vereniging Tritanium. De eerstvolgende editie zal gehouden worden op 16 april 2022. De zwemloop vindt plaats in het zwembad van het Willem Alexander Sportcomplex en is een toegankelijk evenement voor zowel de fanatieke multisporter als de beginnende zwemmer en/of hardloper.

Er kan gestart worden op de volgende afstanden:

Serie                                                  Zwemmen  (25 meter bad)                       Lopen

Jeugd Zwemloop*                              150 meter                                                 1,5  km

1/8e Zwemloop **                              500 meter                                                 5 km

1/4e Zwemloop **                               1000 meter                                              10 km

*Alleen toegankelijk voor jeugd van 15 jaar en jonger.                                                                                                    **In deze series kan zowel individueel als in duo’s gestart worden.

Na-inschrijvers krijgen op de dag van de wedstrijd een baan toegewezen. We proberen alle na-inschrijvers een passende baan toe te wijzen, maar omdat dit afhangt van de beschikbaarheid kunnen de zwemsnelheden in deze baan/banen verschillen.  Wil je zeker zijn van een passende baan? Zorg dan dat je je van tevoren inschrijft!

Finishgebied en prijsuitreiking

Bij de finish zal er voldoende drinken en wat lekkers klaar staan om de eerste suikers aan te vullen. Na afloop van de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats in de hal van het sportcentrum. Onder het kopje ‘programma’ staan de precieze tijden van de prijsuitreikingen vermeld.

Parkeergelegenheid

Aan de noordzijde van het Willem Alexander Sportcentrum is voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als fiets. Via de naastgelegen parkeerplaats is het zwembad en het secretariaat eenvoudig te bereiken.

Het adres van het Willem Alexander Sportcentrum:

Zernikeplein 17
9747 AS Groningen

Mocht u vragen hebben kunt u  mailen naar: wedcie.tritanium@gmail.com