Inschrijven Tritanium Zwemloop 2020 & voorwaarden

De voorinschrijving sluit op donderdag 2 april 2020. Wilt u zich inschrijven op de dag zelf? Dat kan! Inschrijven voor de betreffende serie is mogelijk tot 40 minuten voor de start mits de betreffende serie het maximaal aantal deelnemers nog niet heeft bereikt. Let op: bij de daginschrijving wordt € 3,50,- extra in rekening gebracht.

Voorwaarden

Deelname aan de achtste staat open voor dames en heren die dit jaar 14 jaar of ouder zijn/worden en deelname aan de kwart staat open voor dames en heren die dit jaar 16 jaar of ouder zijn/worden die in beide gevallen het bezit zijn van een geldige atletenlicentie van de NTB, of een daglicentie (die tegen betaling zowel online als op het startbureau verkrijgbaar is) en een geldig legitimatiebewijs kunnen overleggen.

Deelname geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor schade voortvloeiend uit deelname aan de Tritanium Zwemloop.

Heeft u zich ingeschreven maar wilt u zich toch afmelden? Tot twee weken voor de wedstrijd (21 maart) krijgt u de helft van uw inschrijfgelden terug. Afmelden kan enkel via email: wedcie.tritanium@gmail.com Meldt u zich niet af voor 21 maart, dan zal er geen restitutie van het inschrijfbedrag plaatsvinden.

Tijdens het evenement worden foto’s en video-opnames gemaakt die gebruikt kunnen worden als promotiemateriaal voor de zwemloop. Deelnemen betekent dat u automatisch akkoord gaat met het maken, en daarna het plaatsen van deze foto’s en video’s op de Facebookpagina van de zwemloop en op deze site. Mocht u bezwaar hebben tegen het plaatsen van foto’s of video’s dan kunt u dit voorafgaand aan de wedstrijd melden  door te mailen naar het bovenstaande e-mailadres.